- Αυθημερόν Παράδοση -

Mega Filter PRO
  • Τιμή
    € -

ΓΕΜΙΣΜΑ ΜΕΛΑΝΙΩΝ

    Η λογική της επιχείρησής μας στηρίζεται σε τρεις βασικούς άξονες: την οικονομία, την ποιότητα και την σωστή εξυπηρέτηση των καταναλωτών μας.

Οικονομία

  Τα εκτυπωτικά αναλώσιμα είτε για επαγγελματική, είτε για οικιακή χρήση έχουν γίνει μέρος της καθημερινής μας πραγματικότητας. Σας προφέρουμε μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων με την επαναγέμιση των άδειων μελανοδοχείων σας που φτάνει σε κέρδος έως και 85%.

Ποιότητα

  Η εξοικονόμηση χρημάτων απο τα επαναγεμισμένα μελάνια σας δεν πρέπει να συνεπάγεται και τον συμβιβασμό του καταναλωτή στην έκπτωση της ποιότητας του προϊόντος που αγοράζει. Στο κατάστημά μας, η τεχνογνωσία του εξειδικευμένου προσωπικού μας, καθώς και η εμπειρία 13 χρόνων στον χώρο αυτό εξασφαλίζει ότι τα προϊόντα θα συμπεριφερθούν όπως και τα αυθεντικά, γεγονός που αποδεικνύεται και απο την 100% εγγύηση που παρέχουμε για τα επαναγεμισμένα μελανοδοχεία.

Εξυπηρέτηση

  Στο κατάστημα Refills, μπορείτε να μας συμβουλευτείτε για οτιδήποτε χρειάζεστε γύρω απο το χώρο των εκτυπωτικών μηχανημάτων και αναλώσιμων, ώστε να αποφασίσετε ποια είναι η καλύτερη λύση για το σπίτι ή την εταιρεία σας. Η εξυπηρέτηση των καταναλωτών μας δεν σταματάει στην πώληση των προϊόντων μας, αλλά είμαστε πάντα στην διάθεση σας είτε απομακρυσμένα μέσω τηλεφώνου, email ακόμα και facebook, είτε μέσω της παρουσίας μας στο φυσικό μας κατάστημα.

 

ΣΤΑΔΙΑ ΕΠΑΝΑΓΕΜΙΣΗΣ ΜΕΛΑΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

  Η επαναγέμιση των μελανοδοχείων που προσκομίζετε άδεια στο καταστημά μας πραγματοποιείται κατά σειρά, όπως παρουσιάζονται στα 3 ακόλουθα στάδια.

Στάδιο 1

  Τα μελανοδοχεία καθαρίζονται εξ΄ολοκλήρου από κατάλοιπα και ελέγχονται για τυχόν προβλήματα ή φθορές απο την χρήση τους. Ακολούθως, αδειάζουμε πλήρως όλο το παλιό μελάνι και αντικαθιστούμε τα εξαρτήματα που πιθανώς να έχουν υποστεί φθορά.

Στάδιο 2

  Κάθε μελανοδοχείο που ολοκληρώνει επιτυχώς το πρώτο στάδιο, επαναγεμίζεται με δικά μας μελάνια άριστης ποιότητας.

Στάδιο 3

  Μετά την ολοκλήρωση και του δεύτερου σταδίου, το μελανοδοχείο ελέγχεται για να διαπιστωθεί η ποσότητα μελανιού που τοποθετήθηκε σε σχέση με εκείνη που τοποθετείται στο αντίστοιχο αυθεντικό. Υπογραμμίζεται ότι, πολλά μελανοδοχεία γεμίζουν στην διπλάσια ποσότητα. Το μελανοδοχείο επιστρέφεται στον πελάτη μονάχα στην περίπτωση που μετά την τελική δοκιμή σε εκτυπωτικό μηχάνημα λειτουργεί σωστά και είμαστε 100% σίγουροι για την καλή ποιότητα της εκτύπωσής σας.

Τελικό Στάδιο

  Τελευταίο και σημαντικότερο στάδιο είναι η επίσκεψή σας στο κατάστημά μας στην οδό Φιλολάου 58, Παγκράτι. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας βοηθήσουμε σε οποιοδήποτε εκτυπωτικό πρόβλημα αντιμετωπίζετε!

 

 

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΜΕΛΑΝΟΔΟΧΕΙΑ

  Πέραν των λόγων οικονομίας που αναφέρθηκαν παραπάνω, το επαναγέμισμα των άδειων μελανοδοχείων μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στην περιβαλλοντική αποσυμφόρηση του, ήδη επιβαρυμένου απο πολλά εκατομμύρια απόβλητα, πλανήτη μας. Χάριν απλούστευσης της συμβολής μιας τέτοιας κίνησης στην βελτίωση του περιβάλλοντος παρατίθενται τα ακόλουθα στοιχεία:

  • Μονάχα στην Β. Αμερική, περισσότερα απο 300 εκατομμύρια άδεια μελανοδοχεία εκτυπωτών laser ή ψεκασμού μελάνης απορρίπτονται ετησίως στις χωματερές.
  1. Κάθε μελανοδοχείο εκτυπωτή ψεκασμού μελάνης που ανακυκλώνεται εξοικονομεί περίπου 60 γραμμάρια πετρελαίου.
  2. Κάθε ανακατασκευασμένο τόνερ αφήνει εκτός χωματερών περίπου 1kg αποβλήτων.
  3. Στην περίπτωση που τα μελανοδοχεία που αποτέθηκαν στην χωματερή δεν είναι πλήρως άδεια, τα μελάνια μπορούν να καταλήξουν στο έδαφος ή στον υπόγειο υδροφόρο ορίζοντα.
  4. Για κάθε 100.000 μελανοδοχεία που ανακυκλώνονται εξοικονομούνται επίσης, 9600 κιλά αλλουμινίου.
  • Στο Ηνωμένο Βασίλειο μόνο το 15% απο τα 65 εκατομμυρία μελανοδοχεία που πωλούνται κατά μέσο όρο ετησίως ανακυκλώνονται, γεγονός που σημαίνει πως το υπόλοιπο ποσοστό καταλήγει στις χωματερές και αναλογιζόμενοι το μηχανικά επεξεργασμένο πολυμερές απο το οποίο κατασκευάζονται θα αποσυντεθεί πλήρως σε περίπου 1000 χρόνια.

 

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΑΙ REFILLS

  Όντας περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένοι σας καλούμε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε, να περάσετε απο το κατάστημα μας και με έναν δωρεάν έλεγχο του μελανοδοχείου σας να ελέγξουμε αν αυτό μπορεί να επαναγεμιστεί ή όχι. Στην δεύτερη περίπτωση, έχουμε φροντίσει στο κατάστημα μας να τοποθετηθεί ειδικός κάδος ανακύκλωσης άδειων μελανοδοχείων στο οποίο μπορείτε να αποθέσετε το άδειο δοχείο σας.

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.