Αποστολές & Πληρωμές

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

 

Το Κατάστημα refills.gr εγγυάται σε εσάς ασφαλείς και ταχύτατες μεταφορές σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες (σε περίπτωση δυσπρόσιτης περιοχής ο χρόνος παράδοσης ανέρχεται εως 1 εβδομάδα). Τέλος, μπορείτε να παραλάβετε απο το καταστημά μας αυθημερoν όλα τα προιόντα μας χωρίς χρεώσεις μεταφορικών.

Σταθέρα έξοδα αποστολής 4 ευρώ για όλη την Ελλάδα

Σημείωση: Για παραγγελίες άνω των 80,00€ τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ.Για ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά σε κοντινές περιοχές απο το κατάστημα καλέστε μας στο 2107564755

 

 

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

 

Το refills.gr σας προσφέρει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

  • Μετρητά με την παραλαβή προϊόντων απο το κατάστημα.
  • Αντικαταβολή μετρητών (κατά την παράδοση απο το courier με κόστος 3,00€).
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (ΙΒΑΝ Τράπεζα Πειραιώς: GR17 0171 6390 0066 3913 7745 413, Δικαιούχος: Σάββας Βασιλόπουλος). ​Στην περίπτωση αυτής της επιλογής πληρωμής κατά την ολοκλήρωση της συναλλαγής, παρακαλούμε να ενημερώσετε το κατάστημα, είτε τηλεφωνικώς στο 2107564755, είτε μέσω email στο info@refills.gr.
  • Πιστωτικές-χρεωστικές κάρτες (Με την ασφάλεια της Τράπεζας Πειραιώς). Η πληρωμή online μέσω της πιστωτικής σας κάρτας πραγματοποιείται μέσω του συστήματος ασφαλείας "Secure Socket Layer" (SSL), το οποίο εξασφαλίζει την κωδικοποίηση (encrypting) των τραπεζικών σας στοιχείων κατά την μετάδοσή τους στο διαδίκτυο.