Εταιρικό Προφίλ

Το κατάστημα Refills δραστηριοποιείται από το 2004 στο χώρο των εκτυπωτικών αναλώσιμων και μπορείτε να μας επισκεφτείτε και να γνωρίσετε από κοντά την επιχείρησή μας στο Παγκράτι στην οδό Φιλολάου 58. Οι ώρες λειτουργίας του καταστήματος είναι Δευτέρα, Τετάρτη, 09:00-15:00 Σάββατο, 10:00-15:00 και Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 09:00-14:30 και 17:00-21:00. Υπεύθυνος του καταστήματος είναι ο κος Σάββας Βασιλόπουλος.

  

Μετά απο 13 χρόνια παρουσία μας ως φυσικό κατάστημα μεταφέρουμε την εμπειρία μας και στο συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα (www.refills.gr), με στόχο οι πελάτες μας να έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν διαδικτυακά τα προϊόντα του καταστήματος σε προνομιακές τιμές.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να προμηθευτείτε οικονομικά καινούρια συμβατά μελάνια, τόνερ και drum kits, να εκμεταλλευτείτε τις προσφορές που ανεβαίνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα και να συμμετέχετε στους διαγωνισμούς μας.

 Η σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει επί 13 συναπτά έτη με τους πελάτες μας είναι το βασικότερο εφόδιο για την σωστή λειτουργία της σελίδας μας. Με σεβασμό και κατανόηση στις ανάγκες του εκάστοτε καταναλωτή, θα χαρούμε να σας προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση και εγγυημένη ποιότητα προϊόντων είτε στο φυσικό, είτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.